Sleutelservice


Op deze pagina staat informatie over het bestellen van sleutels en diverse tips.
Wilt u meteen door naar het bestellen, kijk dan onderaan de pagina.

Bij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot worden altijd twee fietssleutels meegeleverd. Altijd handig voor het geval u één sleutel verliest. Bij verlies van één sleutel is het raadzaam om meteen een extra sleutel bij te bestellen.

Hieronder een aantal praktische tips waar u rekening mee dient te houden:

Tip 1: noteer na aanschaf altijd uw sleutelnummer! U kunt dan ook bij verlies van beide sleutels altijd een nieuwe sleutel(s) bestellen. Het is namelijk niet mogelijk om een nieuwe sleutel te bestellen zonder sleutelnummer! Zonder sleutelnummer kunnen wij helaas niets voor u doen.

Tip 2: U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart, het stalen rond fiche bevestigd aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Tip 3: Wanneer uw fiets verzekerd is tegen diefstal bent u verplicht om zelf rechtstreeks uw bestelling van de reservesleutel door te geven aan uw verzekeringsmaatschappij. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u van ons ontvangt, is gemerkt met een C van copy. Daar dient u zelf de verzekeringsmaatschappij van op de hoogte te stellen.

Zolang de voorraad van de sleutelbestelkaarten bij rijwielzaken strekt blijft de mogelijkheid bestaan om uw sleutel via een sleutelbestelkaart te bestellen. Deze sleutelbestelkaart kunt u bij uw rijwielzaak aanschaffen en vervolgens per post naar ons sturen.

Welke typen sloten hebben een sleutelservice?

Abus online sleutelservice.

U kunt op deze site uitsluitend sleutels bestellen voor sloten van het merk Abus sleutelbestellingen worden op de woensdag en de vrijdagen verwerkt en per post verzonden. Een aantal sleutels kunnen wij niet in Nederland maken, deze worden in de Abus fabriek in Duitsland gemaakt en de levertijd betreft dan ongeveer 10 werkdagen. Het gaat om de sleutels met de volgende letters in het sleutelnummer: E6, T82, D0, D8, BBL, AD, R, Y, en EC.

Trelock online sleutelservice

Voor de Trelock fietssloten verzorgt 'Jutkey' al vanaf 2003 de levering van nieuwe fietssleutels in Nederland en België.
Zowel u als particulier of als rijwielhandel kan in de webwinkel uw sleutelbestelling plaatsen. In de webwinkel gebruikt u de zoekfunctie voor het merk slot en de mogelijkheden komen tevoorschijn. Om een sleutel te kunnen bestellen heeft u het sleutelnummer nodig. U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart, het metalen plaatje aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het is niet mogelijk om een nieuwe sleutel te bestellen zonder sleutelnummer! Noteer bij aanschaf van een nieuwe fiets altijd het sleutelnummer! U kunt dan ook bij verlies van beide sleutels toch nog nieuwe sleutels bestellen.

AXA Basta Online Sleutelservice

wordt verleend op het grootste gedeelte van het AXA Basta slotenassortiment. De sloten zijn verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen en/of uitvoeringen en dragen de merknaam AXA of Basta. Mogelijk staat de uitvoering van uw slot niet afgebeeld, maar wel hetzelfde type slot, u kiest dan voor uw type slot.

Werkwijze AXA Basta Online Sleutelservice
Bij het bestellen van een nieuwe sleutel(s) doorloopt u 5 stappen:

Stap 1:invoeren van uw sleutelnummer.
Stap 2:kies het door u gewenste type sleutel (bij sommige sloten is het mogelijk om uit meerdere typen sleutels te kiezen)
Stap 3:invullen NAW-gegevens.
Stap 4:controleveld met de door u ingevulde gegevens.
Stap 5:kies uw manier van betalen (eenmalige machtiging, creditcard of met iDEAL internetbankieren via uw eigen bank)


Nadat u klaar bent met bestellen, ontvangt u automatisch een orderbevestiging met uw unieke ordernummer per e-mail (indien u uw e-mail adres heeft ingevoerd) en/of kunt u deze uitprinten. Wij raden u aan uw unieke ordernummer zorgvuldig te bewaren ter controle.

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief handelingskosten (behandeling-, verwerkings- en verzendkosten). Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal sleutels dat u bestelt (max. 2) en het land van bestemming.

AXA verstrekt uw gegevens nooit aan derden.
Attentie: U bevindt zich te allen tijde op een beveiligde website (ook tijdens de keuze van uw betaling).

Wisselink, Aalten

 

Bestel hier uw sleutels:
Trelock

Trelock

Sleutels bestellen bij Trelock

Bezoek de websiteGratis verzending!


Profiteer nu van onze aktie! Bij het bestellen van een fiets, hanteren wij tijdelijk geen verzendkosten.


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8:30 - 12:30 13:30 - 18:00
Woensdag:  8:30 - 12:30 13:30 - 18:00
Donderdag:  8:30 - 12:30 13:30 - 18:00
Vrijdag:  8:30 - 12:30 13:30 - 18.00
Zaterdag:  9:00 - 12:30 13:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten


Facebook