Onze fietsmerken

Alpina
Gazelle
Koga
Qwic
RIH
Scott
Van Raam


Onze merkenAlpina

Alpina

Alpina is ht kinderfietsmerk voor kids in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. In de grote collectie kan elke jongen en elk meisjes zijn/haar droomfiets vinden. Alpina fietsen zijn hip, kleurrijk en voorzien van de mooiste details. Neem gauw een kijkje in de collectie!

Bezoek de website


Koga

Koga

Hand gebouwde perfectie! Alle KOGA fietsen worden met de hand gebouwd in onze vestiging in Heerenveen. Hierbij is n monteur verantwoordelijk voor de volledige afmontage van een fiets! Het handbuilt by KOGA logo op het frame staat garant voor deze eigenzinnige aanpak. Van het individu, voor het individu! Die betrokkenheid bij het product zie je terug in het resultaat. Perfectie tot in de finesses.

Bezoek de website


Koninklijke Gazelle

Koninklijke Gazelle

De fiets is voor Nederlanders een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Gazelle maakt al 125 jaar fietsen die daar perfect op aansluiten: zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven we altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek ng innovatiever. vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: Met een Gazelle-fiets mag je gezien worden!

Bezoek de website


QWIC

QWIC

Sinds 2006 ontwikkelt de Nederlandse fabrikant QWIC innovatieve elektrische fietsen die niet alleen duurzaam maar ook leuk zijn om te hebben n om mee te rijden. Wij zien het als een modern ambacht waarmee we elkaar en onze klanten kunnen inspireren. De vele prijzen, goede consumentenreviews en feedback van de afgelopen jaren hebben ons uitgedaagd om onze elektrische fietsen wederom naar een hoger niveau te tillen. Met de vernieuwde accutechniek, verbeterde rijeigenschappen, moderne gadgets en het stijlvolle uiterlijk hopen wij de automobilist te verleiden vaker de fiets te pakken.

Bezoek de website


RIH

RIH

Vol trots presenteren wij de collectie van RIH die wordt gekenmerkt door kwaliteit. Ze maken immers gebruik van kwaliteitsonderdelen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast waarborgen ze deze kwaliteit, door iedere fiets handmatig te lakken en op te bouwen. Dit is uniek in Nederland en betekent ook dat iedere RIH-fiets net even anders is. Een RIH is en blijft een klasse apart!

Bezoek de website


Scott Sports

Scott Sports

Bij SCOTT maakt fietsen deel uit van ons leven. Geleid door innovatie, technologie en ontwerp, ontwikkelen we de beste fietsen, kleding en uitrusting. Of je nu in de bergen, op de weg of in de stad bent, er is een SCOTT-fiets voor jou. Daarnaast hebben we ook trekking-, junior- en e-bikes.

Bezoek de website


van Raam

van Raam

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen.

Bezoek de websiteGratis verzending!


Profiteer nu van onze aktie! Bij het bestellen van een fiets, hanteren wij tijdelijk geen verzendkosten.


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8:30 - 12:30 13:30 - 18:00
Woensdag:  8:30 - 12:30 13:30 - 18:00
Donderdag:  8:30 - 12:30 13:30 - 18:00
Vrijdag:  8:30 - 12:30 13:30 - 18.00
Zaterdag:  9:00 - 12:30 13:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten


Facebook